RENNOSTI SAUNASSA

TUOTTEESTA
SAUNAZZA löylykauha "RAIN" on innovatiivinen patentoitu design-saunakauha. Aivan kuin sade kiukaalle. 
Löylykauha
Uudenlaista löylykauhaa käyttäen saadaan suihkutuksen ansiosta löylyvesi tasaisesti jakautumaan kiuaskiville. Sen tuloksena vesi höyrystyy tasaisemmin ja kiuaskivet eivät jäähdy niin nopeasti verratuna siihen kun käytetään perinteistä kauhaa. Vesi osuu helposti haluttuun kohtaan eikä roisku ympäriinsä. Lopputuloksena saadaan aikaiseksi erinomaisen tehokas ja pehmeä löyly. Kestävämpi kiuas ja siisti sauna!   
Saunominen on nyt nautinto myös lapsillekin.

Kiilotettu ruostumaton teräs on tyylikäs, kauniin näköinen ja kestävä. Käsiosa on haapaapuuta. Laatutuote kotisaunaan tai ihana lahjaidea. Olkoon sitten kysessä yrityslahja
ja miksipä ei joululahja. 
Kauha on 80cm pitkä ja pakattu laatikkoon (koot 100x80x800mm). 

Saunavahalla suojaaminen.
Haluttaessa voi suojata vaalean käsiosan esim. saunavahalla "Teknos". Väritön vahan lisäksi löytyy sävyjä eri maulle: musta/tummanharmaa, pähkinä/tammi, lämpökäsitelty haapa/leppä jne. 10.- euron lisämaksusta vahataan puuosan jo valmiiksi toivotuun sävyyn.
Löylykauha
Erikoistilauksena toimitetaan myös 1,15m pitkä löylykauha. Pidempää löylykauhaa käytettäessä ei tarvitse nousta kaatamaan löylyä vaikka istutkin kauempana kiukaasta. Kiulukin voi nyt jäädä lattialle eikä ole enää tiellä lauteilla. ei saatavilla tällä hetkellä!
Löylykauha